ridgebacklover

Alla inlägg den 19 februari 2012

Av Linda - 19 februari 2012 21:47

Har slagit ner rumpan i soffan efter en intensiv helg.

I fredags var det åter dags för kamerakurs, denna gång handlade det om rörelse och vi ska alltså fota objekt som rör sig, ytterligare inställningar gicks igenom. Egentligen är det upphåll nu på fredag pga sportlov och så skulle sista gången vara veckan efter men det var två stycken som skulle bort då så ev. blir sista tillfäller nu på fredag. Kan lugnt säga att jag kommer att anmäla mig till fortsättningskursen. Har fått blodad tand!!

Direkt hem efter kursen för att ratsa vovve och packa liten rygga, vänta på M och skrot och sedan direkt tillbaka in till stan för att lämna skrot hos farmor. Där blev det fika och små prat och klockan närmade sig 20.30, jag hade ju bestämt mig för att gå och lägga mig senast 21.30 men det gick ju inge bra! Packa och fixa lite matsäck, sen fastnade jag i chatten med tjejen som skulle köpa min äggkläckare eftersom jag råkat nämna att jaghade vaktlar, så upp igen och räkna vaktelägg i kylen och ut med ficklampa i vaktelhuset och leta fler. Skramlade tillslut ihop 29st till henne :-)

Så tillslut 24.15 släckte jag lampan och 05.30 ringde klockan.....snark......upp och göra sig iordning, fick en hostattack i badrummet och riktigt känner när ngt brister i näsan :( vaäcker M i panik och pular hela näsan full med blodstillande vadd....chansar och åker iväg ändå. Det lugnar sig i bilen och väl framme i Hudik har det avstannat.


Så var det kursdags, Jättebra kurs!!! Snacka om att jag vill ha en tandröntgen!!!! och lite nya instrument, sen fick jag endel vatten på kvarn om saker vi gör som är rätt och bra! Lyckas sätta mig bredvid en super trevlig sköterska från S-vall som direkt erbjuder mig sjuss dit efter kursen vilket ju var guld värt då M slapp åka dryga timmen extra för att hämta mig. Mkt trevligt folk var det och vi utbytte en heldel erfarenheter ;-) 

På eftermiddagen mötte jag upp M och det blev en kväll på Casono Cosmopol i S-vall, såklart började jag blöda näsblod igen och dessutam hade jag galet ont i magen (för mkt kaffe och för lite rörelse månne??) Så det blev en tidig kväll, vi var tillbaka på hoteller vid 23.30 Det var livemusik på kasinot och det var jätte bra! Ett latinoband som rev av allt ifrån Shakira till Danza Kuduro till Bob Marley :-)

Idag blev det mumsig hotellfrukost, mer blodstillande vadd i näsan och sedan hemåt (sålde kläckaren och äggen på vägen) Väl hemma hämtade vi hem en överlycklig hund och strax därefter kom lillskrot, det blev kramkalas och presentutdelning. Liten är ju totalt såld på Blixten Mcqueen och Bärgaren från BIlar (framförallt Bilar 2) och M hade varit i Birsta och shoppat loss på två bilar och en stor affish. Hon blev totalt överlycklig.


Resan blev inte riktigt så dyr som räknat med (yaaay) så nuska det planeras in en resa till Ullared oxå :-) Sen blir det nudlar och blodpudding tills i maj då kära C och jag sticker iväg på VAK (Vård av kompis ;-) )


Nu somnar jag snart sittande och tyvärr är det måndag imorgon :-( Skrev en lååång "att göra" lista för ett tag sen och vi får väl se om vi lyckas bearbeta av den innan våren är här på riktigt?

Hoppas mina beställda hönsägg kommer i veckan oxå, ska bli sååå spännande!! Bella ligger kvar på sina ägg och det ska ju oxå bli galet spännande att se vad det blir av det!

Nä ut med hunden, dusha, sova.......  

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
<<< Februari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards