ridgebacklover

Alla inlägg den 7 januari 2012

Av Linda - 7 januari 2012 20:34

Glömde ju visa bilden på godisen vi köpte till Akili på husdjursmässan :-)

 

Tog väl en sisådär 10 minuter så var den slut :-/, har svårt att hitta godis som räcker ett tag åt denna vovve!


Igår skulle vi starta tidigt och åka mot L-vika men det blev en rejäl ej planerad sovmorgon istället :-/ Sent omsides åkte vi iaf och tack gode gud för den bärbara dvdn, Minna tittade på Heffaklumpen och spöket Laban och sen var vi framme ;-)

C och jag avhandlade lite jobb (effektivt och mkt bra) och sedan var det kvalitetstid! Vi blev bjudna på underbar mat och smarrigt fika och Minna röjde järnet med stackars Pjakkur som blev halvt misshandlad....(hmm miss..handlad....hihihihi) Vi hälsade på underbaraste hästarna oxå men Minna var lite rädd, vi får helt enkelt komma lite oftare!

Minna blev oxå klippt för första gången, TACK C det blev så himla bra!! Tiden bokstavliogen FLÖG iväg och tyvärr blev vi tvugna att åka innan vi ville, Minna somnade som en stock i bilen och fortsatte sova ända till 8.30 idag!!

Det enda vi kan konstatera är att detta måste upprepas oftare!!


Imorse mådde jag verkligen skit ("den dagen i månaden") illa mående, ont i magen, och ont i ryggen, voltarenen gjorde inte mkt nytta och det var svårt att ta tag i dagen. Men efter en kylig (-8grader) promis med vovven åkte vi in till stan. Jag spenderade mitt presenkort jag fått i julklapp på granngården och det blev hönsmat för hela slanten, köpte pellets som vanligt men har även köpt en säck havre för att dryga ut det lite, det blir ju så jäkla dyrt annars :-/ Får hoppas de äter det! Sen åkte vi till gränby och åt lite kinamat, vidare till affärerna! M shoppade en ny klocka, jag ett par jätte fina örhängen och så köpte jag ett silverarmand till skrot, har länge tänkt köpa ett smycke åt henne och tycker att halsband är lite läskigt när hon är så liten så det fick bli ett armband :-) Hon älskar det! Vidare förbi en skoaffär där jag hittar ett par rieker stövletter och blir kör, men 750:- fanns inte i plånboken så det fick bli ett annat par på rea, jätte snygga de med men inte fodrade så mera vår/sommar stövletter..

 


Innan vi åkte hem, dövade jag mitt dåliga samvete och åkte förbi farfars grav. Han finns ju alltid i mina tankar men det har känts viktigt att åka dit i samband med julen, idag hamnade iaf en stor röd ros där...usch saknaden är stor!

 


Väl hemma blev det räkmacka

 


Och sedan blev lillskrot tatuerad, hon är så stolt! (det ska börjas i tid ;-)) om ni tittar noga ser ni armbandet oxå!

 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
            1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27 28 29
30
31
<<< Januari 2012 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards